Why LV Travel
 
 
LV Travel & Tours Sdn Bhd menyediakan pakej pelancongan Muslim yang sinonim dengan motto MARI-MARI CUTI,beroperasi di Taman Eng Ann yang terletak didalam Bandar Diraja Klang.Syarikat ini telah beroperasi sejak tahun 2005 dan diasaskan oleh sekumpulan usahawan muda yang diketuai oleh pengarah urusan saudara TN HJ Roslee Abd Hamid 40, bersama rakan-rakan yang terdiri dari warga tempatan yang mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam industri pelancongan di dalam negara ini. Kumpulan ini yang berwawasan jauh kehadapan,mempunyai impian yang tinggi , serta berdedikasi dan bersikap profesional dalam usaha yang gigih untuk memajukan industri pelancongan di rantau ini.

Menyediakan kemudahan pakej produk yang selesa dalam lingkungan perbelanjaan para pelanggan kami tidak kira pelancong tempatan mahupun pelancong luar.Pelanggan juga akan mendapatkan potongan diskaun yang hebat dan juga kemudahan yang menarik semasa menginap di hotel atau resort yang terpilih. Mempromosikan destinasi-destinasi pelancongan yang menarik didalam negara juga destinasi-destinasi luar negara seperti Indonesia,Thailand, Singapura, Vietnam dan China. Kami menawarkan produk yang mesra pelanggan agar pengalaman melancong mereka bersama dengan agnsi kami menjadi satu pengalaman yang terbaik,selamat dan sentiasa tersemat dalam kenangan mereka. Memfokuskan pakej Halal Muslim dibawah label MariMariCuti yang sinonim dengan pakej Indonesia dengan harga berpatutan. Kami menyediakan khidmat runding cara bagi mereka yang ingin menyusun jadual percutian mereka mengikut kesesuaian dan permintaan dari mereka agar mereka akan sentiasa berpuas hati dengan apa yang mereka belanjakan.

Pelanggan yang diterima juga terdiri dari semua lapisan sama ada orang perseorangan,ahli keluarga, badan korporat, kelab sukan dan rekreasi mahupun Jabatan kerajaan tidak kira dimana berada utara atau selatan tanahair termasuk juga dari Sabah dan Sarawak mahupun pelanggan diperingkat antarabangsa. Kami bertindak secara professional dan memberikan komitmen yang bersungguh dalam layanan yang penuh mesra terhadap para pelanggan kami agar mereka sentiasa berpuas hati menerima khidmat efissen yang kami janjikan pada mereka. Kami juga bertindak sebagai Perunding Perancang Percutian yang menawarkan khidmat yang professional dan efisen dalam membantu pelanggan dalam mendapatkan khidmat yang berkualiti dengan harga yang berpatutan.

Pakej-pakej yang kami tawarkan sekarang adalah MARI-MARI CUTI INDONESIA yang mana merangkumi destinasi membeli belah paling popular seperti Jakarta dan Bandung,Istana zaman silam dan Borobudur di Jogjakarta dan Solo, santai di Pulau Bali,Medan melihat Danau Toba dan Padang dengan kebudayaan minangkabau. Destinasi terkini Mari Mari Cuti Indonesia adalah Banda Aceh, Pekan Baru, Surabaya, Makassar dan Manado yang menawarkan pakej-pakej yang menarik. MARI-MARI CUTI THAILAND membawa anda ke negara "gajah putih" melawat Bangkok,Chiangmai,Phuket dan banyak lagi destinasi yang menawan. MARI-MARI CUTI VIETNAM akan membawa anda ke negara bekas peninggalan perang Amerika yang terkenal di Bandar Ho Chi Minh (Saigon),Hanoi dan pantai yang indah di Halong Bay. MARI-MARI CUTI CAMBODIA akan ke Pnom Penh dan Siem Reap yang mana Angkor Watt sebagai tarikan. MARI-MARI CUTI HONG KONG pula akan membawa and ke destinasi membeli belah dibeberapa tempat yang terkenal disana yang paling menarik adalah pakej ke Disneyland yang mana akan menjadi kenangan seumur hidup buat semua kanak-kanak. Banyak lagi pakej dan destinasi akan diperkenalkan seperti Pakej Golf, Pakej Memancing, Pakej Adventure, Pakej Honeymoon dan macam-macam lagi. Destinasi dalam negara juga akan dinaiktaraf bagi kepuasan pelanggan.

Akhir kata, sekiranya anda terfikir untuk pergi bercuti sila hubungi kami untuk khidmat nasihat yang percuma yang akan diberikan oleh pegawai-pegawai kami. So apa tunggu lagi... mari la.. MARI-MARI CUTI!!

 

Hotel Booking

Hottest Packages
    >more
Promotion Packages
    >more

Join us at Facebook

LV Travel on Facebook
Copyright © 2010 LV Travel & Tours Sdn Bhd. All Rights Reserved.
Powered By: Waahhh.com